לא תאמינו: קרואסון עם שוקולד בשתי דקות הכנה

הקרואסונים הללו טעימים, קריספיים ומיוחדים בטעמם - עם השוקולד הנמס מבפנים והקריספיות מבחוץ זה יתן לכם פתיח ליום מוצלח 

מתכונים 28.6.2020 | 12:45

קרואסונים עם שוקולד צילום: חני לוין

 

המצרכים:

שוקולד מריר

מלאווח

אבקת סוכר(לא חובה, מוסיף טעם)

אופן ההכנה:

מניחים את המלאווח על הנילון שהוא מגיע עימו וחותכים ל8 משולשים

את קוביות השוקולד חוצים לשניים ומניחים על כל משולש

מגלגלים לקרואסון ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך עשר דקות / רבע שעה, עד להזהבה.

מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר למראה וטעם מושלם.

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום