צפו: דג סלמון במתכון טעים ומושקע; והכי חשוב - קל הכנה

המתכון לדג הסלמון הזה הוא הכי טעים, מרשים וקל להכנה • הטעם המיוחד של עשבי התיבול בתוספת תבלין טוסקנה ייתן לכם את השלמות לשולחן השבת • והריח שיהיה באוויר - לא תוכלו לעצור עצמכם מטעימה גנובה ביום שישי • צפו

מתכונים 25.6.2020 | 19:22

דג סלמון בעשבי טיבול צילום: pixabay

 

מתכון של סלמון בתנור

המצרכים:

פילה סלמון טרי חתוך למנות 

צרור פטרוזיליה

צרור כוסברה

צרור שמיר

שום  כתוש כפית

6 שניי שום חתוך

מלח גס

פרוסות לימון

פלפל שחור גרוס

תבלין טוסקנה

רוזמרין יבש

5/6 כפות דבש

שמן זית

אופן ההכנה:

לקצוץ את הכוסברה, הפטרוזיליה והשמיר 

לסדר את הדג בתבנית ולמרוח מעל שמן זית

מכניסים לקערה את כל החומרים מלבד המלח, תבלין הטוסקנה ופרוסות הלימון.

לפזר תבלין טוסקנה והמלח ולהניח על כל דג את התערובת שהכנו קודם

(אפשר להוסיף פלפל חריף)

לכסות עם נייר כסף

ולהכניס לתנור מחומם על 190 מעלות, למשך 25 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מאת השף שלום דרעי.

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום