את המיונז הביתי הזה לא תמצאו על אף מדף בסופר

כל החיים התרגלתן להכין סלטים עם מיונז קנוי, הגיע הזמן שתטעמו מהמיונז הביתי, והטעם המיוחד שלו • תגידו כן, תגידו לא. הממרח הייחודי הזה שהגיע מארץ האייפל האירופאית, שינה את המטבח העולמי ללא היכר • לבד או ביחד, כמתבל, כחומר גלם בסלט או נכון יותר בכל מה שקשור לאוכל: מיונז

מתכונים 21.6.2020 | 13:45

מיונז ביתי צילום: ריצ'ל רייך

מיונז ביתי בטעם מיוחד.

רכיבים:

 1 ביצה

 3/4 כפית מלח

 1/2 כפית חרדל

 2 כפיות חומץ טבעי

 5 שיני שום

 1 וחצי כוס שמן

אופן ההכנה:

את הביצה והמלח נכניס לעיבוד במעבד מזון.

בהדרגה ובזילוף עדין נוסיף את השמן ונמשיך לעבד עד לקבלת

מרקם 'מיונזי' סמיך.

נוסיף את החרדל, החומץ והשום ונעבד למשך דקה נוספת עד

לקבלת מרקם הומוגני וחלק.

בהצלחה רבה ובתאבון ריצ'ל רייך

בחדרי חרדים

 

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום