קינוח שכבות תות, וניל ושוקולד

מתכון מיוחד למנה אחרונה, קינוח שכבות טעים וקוצר מחמאות, והכי חשוב - קל להכנה. המתכון המלא לפניכם - תהנו

מתכונים 8.3.2020 | 20:02

קינוח שכבות תות שוקולד וניל צילום: אפרת סיאצי

מתכון לקינוח שכבות קל להכנה, טעים וקוצר מחמאות (ניתן להכין בגרסה חלבית או פרווה)

מצרכים (20 כוסות אישיות קטנות או 10 כוסות בינוניות):

קרם שוקולד

2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ"ל)

2/3 חבילת שוקולד מריר (65 גרם)

קרם וניל

2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ"ל)

רבע כוס חלב קר (לפרווה ניתן להשתמש בחלב סויה או חלב קוקוס)

2 כפות מלאות אבקת אינסטנט פודינג וניל

קרם תותים

2/3 מיכל שמנת מתוקה או קצפת צמחית (165 מ"ל)

כוס תותים חתוכים גס (כ-130 גרם)

2-3 כפות מלאות אבקת סוכר (תלוי במתיקות של התותים)

כף מלאה אבקת אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

קרם שוקולד

-ממיסים במיקרוגל את קוביות השוקולד המריר עם 2 כפות שמנת ומערבבים עד לתערובת חלקה. מצננים לטמפ' החדר.

-מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם שוקולד יציב.

-יוצקים את הקרם לתחתית כוסות אישיות (מומלץ לזלף בעזרת שקית זילוף).

קרם וניל

-מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים חלב ופודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצפת יציבה.

-יוצקים את הקצפת מעל לתחתית קרם השוקולד.

קרם תותים

-טוחנים את התותים למחית אחידה (אפשר באמצעות בלנדר, מעבד מזון או בלנדר מוט ידני).

-מקציפים את השמנת במשך כחצי דקה, מוסיפים את מחית התותים, פודינג וניל ואבקת סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם ורוד יציב.

-יוצקים את קרם התותים מעל לקרם הוניל.

-עוטפים את הכוסות בניילון נצמד ומעבירים למקפיא.

*מוציאים מהמקרר 5-10 דקות לפני ההגשה.

בהצלחה ובתאבון אפרת סיאצ'י - מתכונים העשר דקות

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום