מבזקים

שילוב מושלם: ארטיק יוגורט וממרח לוטוס

היוגורט וממרח הלוטוס משתלבים נפלא זה בזה, גם המבוגרים וגם הילדים מתלהבים מהארטיקים הקטנים והמשובחים האלו • לכן, תמיד כדאי לוודא שיש כאלו במקפיא, להפתיע בסיום הארוחה

אוכל3.7.2019 | 07:55

יח"צ

כ־12יח'  20 דק' הכנה

המרכיבים:

1/2 צנצנת ממרח לוטוס

12 כוסיות פלסטיק חד פעמיות, או כלים ייעודיים לארטיקים

12 מקלות עץ

לסירופ הסוכר:

1 כוס סוכר

1/2 כוס מים

1/2 כפית מיץ לימון טרי

לארטיקים:

1 מכל שמנת מתוקה

2 גביעי יוגורט 1.5%

הוראות הכנה:

  1. מורחים את ממרח הלוטוס בכוסות, כך שיכסה חלק מהתחתית והדפנות.מקפיאים את הכוסות במקפיא.
  2. הסירופ: מבשלים בסיר קטן את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עד שהסירופ מסמיך. מניחים לצינון מלא.
  3. הארטיקים: מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס מהסירופ ומערבבים בזהירות. יוצקים לכוסות,נועצים מקל בכל כוס ומקפיאים במשך לילה. מוציאים את הארטיקים מהכוסות (אפשר לצקת קצת מים חמימים על הכוסות, להקלת החילוץ) ומגישים.

בתאבון!

בחדרי חרדים

שתף כתבה זו