ארוחת צהריים שווה: שניצל עוף קריספי ללא פחמימות בתוספת ירקות צלויים

אחרי שתכיני את המתכון הזה, את הולכת לאכול ארוחת צהריים בשרית, טובה ומזינה וללא פחמימות עם ריח נדיר של בצל וגמבה קלויים ופרוסות שניצל עוף רכות מבפנים וקריספיות מבחוץ

חגית אור | קול כבודה 7.5.2024 | 10:03

מצרכים:

חזה עוף

מלח

פלפל (עדיף לגרוס שחור)

תבלין שווארמה

2 בצלים

שום

גמבה

(אפשר להוסיף קישואים וירקות אחרים לפי הטעם)

ההכנה:

פורסים את החזה עוף לשניצלים עבים

מתבלים ומזלפים שמן, מורחים היטב את השמן מכל הכיוונים

פורסים את הבצלים, הגמבה והשום על התבנית, ומעליהם מניחים את פרוסות החזה עוף.

מוודאים שהתיבול הגיע גם למצע הבצל שבתחתית.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך כ-25 דקות. (עד להזבה ובישול מבפנים).

בהנאה ובתיאבון!!!

קול כבודה

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום