מתכון לעוגת מייפל משויישת הכי רכה שיש

מתכון מעולה לעוגת מייפל משויישת בשילוב של אגוזי פקאן\ אגוזי מלך וקינמון, עוגה רכה ועסיסית שמתאימה במיוחד לכבוד שבת קודש

חני לוין | מתכונים 2.5.2024 | 22:20

עוגת מייפל משויישת | צילום: שרה שבבו

מתכון לעוגת מייפל משויישת הכי רכה שיש / שרה שבבו

המצרכים לעוגת מייפל משויישת הכי רכה שיש:

  • מתאים לשתי תבניות אינגליש קייק
  • 4 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • ¾ כוס חלב (ניתן להמיר למיץ תפוזים לקבלת עוגה פרווה)
  • ¾ כוס שמן
  • ½ כוס אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית גדושה אבקת אפיה

לתערובת אגוזים וקינמון:

  • 1 כוס אגוזים (שילוב של פקאן ומלך)
  • 1 כף קינמון
  • ½ כוס סוכר חום

אופן ההכנה לעוגת מייפל משויישת הכי רכה שיש:

  1. בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה
  2. מוסיפים שמן וחלב ומערבבים
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים רק עד לאיחוד
  4. מעבירים את הבלילה לתבניות משומנות.

הכנת תערובת האגוזים:

  1. בקערה שמים את כל המרכיבים ומערבבים מפזרים על העוגות
  2. ובעזרת קיסם או כפית מערבבים בתנועת קיפול לקבלת שיוש.
  3. אופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות במשך 45 דקות
  4. העוגה מוכנה כשנועצים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים
  5. בסיום האפיה מזלפים סירופ מייפל
  6. פורסים את העוגה ונהנים

בהצלחה רבה ובתאבון

בחדרי חרדים

רוצים להצטרף לקבוצות הווטסאפ של כל רגע?

לבקשת הצטרפות למוגנים וכשרים

להצטרפות ישירה לקבוצות

מצאת טעות בכתבה? תוכן שאינו ראוי לאתר? דווח לנו

שיתוף כתבה זו

 צבע אדום