מתכון למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים כשר לפסח
מחפשים קינוח חגיגי ומוצלח? קבלו מתכון למוס שוקולד ופירורי אגוזים, קל להכנה טעים ומוצלח
מירב מלכה | מתכונים 23.4.2024 | 20:59
מתכון למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים / מירב מלכה
המצרכים למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים:
- 200 גרם שוקולד מריר עם
- 500 מל שמנת מתוקה
לבצק אגוזים:
- 1 כוס קמח תפוחי אדמה
- 1 כוס אגוזים גרוסים
- 1 ביצה
- 1/4 כוס שמן
אופן ההכנה למוס שוקולד ופירורי בצק אגוזים:
- ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 100 מל שמנת מתוקה ומערבבים הייטב עד לקבלת מרקם חלק
- בקערה נפרדת מקציפים הייטב 400 מל שמנת מתוקה עד לקבלת קצף עמיד
- מוסיפים את השוקולד המומס לתוך הקצפת ומערבבים באיטיות לאיחוד
הכנת בצק אגוזים:
- בקערה מערבבים היטב את כל מצרכי הבצק ומשטחים בתבנית אפייה
- מכניסים לאפייה במשך רבע שעה
- מוציאים, מצננים ומפוררים את הבצק
אופן הרכבת הקינוח:
- בתחתית הכוס מניחים פירורי בצק
- מעל מזלפים את המוס ומעליו שוב פירורים.
- שומרים בקירור עד להגשה
בהצלחה רבה ובתאבון!